Plötsligt är ett halv år bara en vecka!

Med meningen "Ja, jag far på senhösten" har jag besvarat frågan "jag hörde att du skulle till Indien?"

Förra helgen när pappa fyllde år å jag fick säga min mening en massa gånger på kalaser slog det mig att pappa fyller ju år i slutet på oktober, på hösten alltså, på senhösten.. å plötsligt stod jag där med darrande ben å kände hur resfebern sköljde över mig när jag kom på att att det bara var två veckor kvar!

Nu är det bara 8 dar kvar, och jag vet inte riktigt om jag har förstått att jag ska åka än. Den proppfulla apotekspåsen, vaccinsåren å de växlade pengarna borde ju få mig att förstå.. men ne, jag kommer nog inte inse förrän jag sitter på Heathrow i London å väntar på planet till Chennai att jag, Carro från lilla Antnäs som alltid spenderat sina lov i Norge ska åka till Indien! Indien är ett stort land ska ja säga er.. Jag trodde vi skulle vara i en by, Trichy.. låter inte det som en by.. det visade sig sen att Trichy är en miljon-stad och inte alls en by.. tänk vad man kan förvånas.

Något som ja känner att ja har lite mer koll på är Goa! för dit ska vi i slutet av vår resa.. fast egentligen vet ja nog inte så mycket om Goa heller.. jag vet att man har spelat in en tv-serie där, å jag vet att det finns sol, bad å fest. man kanske inte behöver veta så mycket mer än så :)

Hur som helst kommer jag skriva medan jag är borta.. dock inte här utan på resedagboken.se har användarnamnet c.pedersen.. tror ja iaf :p ja ni lär nog hitta mig där.. Följ gärna min resa där! :)

Over´n out!