En sån morgon..

Idag gav ja upp, så jag ringde vårdcentralen för att få träffa en läkare.. efter att ha varit förkyld i drygt en månad var ja ganska less.. Efter en trevlig liten pratstund så hade ja tydligen övertalat henne om att få en tid. Hon pratade mest om att ja hade vitaminbrist å borde äta mer grönsaker å frukt. Hon ska bara veta hur mycket sånt ja äter!! men hur som helst så fick ja komma.

men med tanke på hur mycket som brukar hända på vårdcentralerna så hade ja värsta försvars talet för att ja måste få någonting som gör ett slut på detta plågande. Nu har ja till och med fått ont i halsen!! Känns som att det ska komma upp en körtel varje gång ja hostar! (var en av sakerna ja faktsikt tänkte säga om dom int trodde på min sjukdomshistoria)

Hur som helst kommer ja dit, träffar en läkare hon ber berätta om varför ja har kommit, å jag har blivit så hes så att ja int kan prata! lyckat! jaja efter några hostningar så får ja iaf fram att jag har varit förkyld, å det e länge!! så kikar hon lite i halsen, säger ojoj å ger mig antibiotika! Hurraaay!! Borde kanske int ha väntat en månad med att gå dit, men ja har lite svårt att säga att ja e sjuk. men förmåddligen kommer ja ju vara frisk till jul iaf :)

ne, nu ska jag gå å sova ett tag. Hoho e ju int pigg! 

Over´n out!

Han e som...

Nina säger:
ja men du jag förstår..!
Nina säger:
han är ju som..
Nina säger:
hmm..
Carro säger:
..en GRIS!
Nina säger:
..en igel!
Nina säger:
..eller var
Nina säger:
HAHAHAHA
Nina säger:
ja som en gris!! HAHAHA


Ja men här e allt underbart!! verkligen! Kunde int va bättre!!!

 MOHAHAHAHA!!!


Men DOCK!! Så har Jag det ännu bättre! Hoho!